Trzeci dzień naszej Hiszpańskiej Fiesty w Zespole Szkół Rolniczych w Białymstoku przerósł najśmielsze oczekiwania!
Był to dzień pełen hiszpańskich zapachów i smaków. Uczestnicy projektu kontynuowali warsztaty kulinarne tym razem na ogromną skalę. Tego dnia każdy uczeń szkoły mógł zasmakować kuchni hiszpańskiej. Wydano niezliczoną ilość przystawek, banderillas, salmorejo, montaditos, queso manchego, chorizo, tapasów, i innych smakołyków, które na długo zapadną w pamięć.
W tym czasie odbywały się również Dni Otwarte w Zespole Szkół Rolniczych w Białymstoku. Dzięki czemu działania promocyjne szkoły pokryły się z promocją i upowszechnianiem rezultatów naszego projektu Erasmus+ „ Do Granady po wiedzę i umiejętności – kontynuacja”. Uczniowie klas ósmych również z chęcią i ogromnym zainteresowaniem pochłaniali wiedzę oraz smakołyki przygotowane przez nas.
Dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w tej wyjątkowej imprezie, dzięki Wam ta hiszpańska fiesta była niezapomniana!